Cegah bayi eczema

Sy nk tanya , sy ada eczema keturunan . Ada cara tak utk bayi dlm kandungan tak kena eczema ? Misalnya makanan ke vitamin utk mencegah .#firstbaby #pleasehelp #ingintahu #bantusharing #seriusnanya

1 Balas

Kena tgk juga apa punca eczema nie. Dr makanan ke, persekitaran ka, toiletries ke. Kalau da tau punca eczema tu maybe boleh la prevent. Awak ada eczema ke? Ke family terdekat? Rasanye kalau family terdekat yg ada eczema, x semestinye baby awak akan ada eczema. Sbb eczema nie bukan turun temurun.

2y ago

sy ade ekzema dr baby dah kene , dpt drpd ayah , mmg keturunan , risau baby kene jgk mcm sy