28minggu share pengalaman

hai...skrg da masuk 28minggu bila tidur ngiring kiri terasa ade yg menyiku smpai terasa kat tulang 😂bile duduk kne duduk tegak sbab terasa baby nk mik ruang dlm perut smpai terasa mencucuk kat dada...ad mse mlm2 rse mcm senggugut tp xlama...sehari dlm 2x...perut kdg rasa gatal2 tp elak utk garu kuat2 takut ade parut...sentiasa lapar but makan dlm kuantiti yg sikit...ad ssiapa yg mcm sy?

4 Balas

sy

3y ago

smg dipermudahkan urusan kte...2bulan lagi 😂excited nk jmpe baby + nebes