20weeks

Hai..sini de x mommy yg dpt kencing manis time pregnant ny.. Ssh x rse nk jga pemakanan. Maklum la tekak melayu ny xde mnis xsah. Kdg rse cm tkot nk mkn sbb tkot tlebih ambil gula. Skg da strt apoitmnt 2mngu kt kk dh la stress en hubby pjj ?

1 Balas

sy pregnant dulu gdm on diet.mkn je mkn biasa, cuma kuranfkan manis dlm menu seharian. kalau teringin sgt pun mkn kuih ambil sikit je buat rasa. sy amalkn minum air barli & jus epal tnpa gula.mkn sayur bendi. beh turunkan gula . setiap kali bsp dpt 5 ke bwh.