Due date 2022

Hai..selamat pagi dan assalamualaikum mummy semua..ada ke dalam nie jangka pada 2022..share due date..#pregnancy

475 Balas

27/6 /2022 - smoga anak sy sihat didalm kandungan dan lahir pada waktu nyaa .. dan lahir dlm Keadaaan sihat tubuh bdn akal dan minda nya .. rupa bentuk yang sihat dan baik

2/3/22 .. doakan saya dipermudahkan urusan bersalin dan sy doakan untuk ibu2 yg mnunggu hri dipermudahkn urusan brslin juga .. brdebar semua ada 😌 #1stpregnat

07/08/2022 Doakan baby saya sihat dan keluar ikut due date . baby first takde rezeki allah bg pinjam 20week je . skrg allah ganti yg kedua . doakan saya 🥰

31/3/2022..ikut tarikh period..tp Kalo ikut sz scan baby doc ckp mcm 23/3/2022..moga Kita semua dilindungi n dipermudahkan urusan bersalin nt ☺️

17/07 first baby ... semoga baby kita semua sihat dan dipermudahkan segala urusan sampai nak bersalin nnti , in shaa allah . aamiin 🤲🏻

29/05/2022 due . Anak pertama setelah 2 tahun 9 blan menanti . smoga Allah permudahkan urusan kita .. baby dan ibu sihat inn shaa allah .

08/2/22 ada gdm d/c dan sekarang baby dah 3.5kg tapi doktor takde cakap pape utk bersalin awal 😭😭 risau baby makin besar je ni 😭

kk bg due date 9/1/2022. klau ikut tarikh scan doc ckp 4/1/2022 anak kelima. insyaallah semoga dipermudahkan urusan kita semua...amiin

28/06/2022 - My First Baby Semoga kita semua diberikan kesihatan yang baik dan baby pun selamat dan sihat dilahirkan nanti. Amin.

inshaallah 31/7/2022. Baby first 😍 doakan saya dan baby selamat serta dipermudahkan urusan mengandung serta bersalin nanti.