Gatal miss v

Hai,segan sebenarnya nak tanya..miss v sy kat kelintit tu terasa gatal sgt 2hari ni..tp xde keluar kputihan pun.bila sy sapu2 kt kelentit tu baru nmpak ketul kecik2 putih. Ada tak tips redakan gatal? Farmasi ada jual tak

2 Balas

saya pernah kena gatal area tu jugak , apa saya buat tiap kali kencing or berak saya basuh guna air suam , lepastu lap bg kering betul² baru pakai seluar dlm . 3 hari buat Alhamdulillah hilang . kalau sis nak buat air suam rendam dgn air garam then basuh pun boleh

10mo ago

baik awk nnt sy cuba..terima kasih sudi share😊

cuci dgn air garam..pastu pastikan kering sebelum nak pakai underwear

10mo ago

baik awk,hrap bkesan la..xselesa plak tgh keje ni😂