miss v gatal

hi, nak tanya. miss v saya gatal, yg bahagian biji tu? saya taktauu apa puncanya. saya jadi risau pulak. and anyone tahu tips nak hilangkan gatal miss v? #bantusharing #advicepls

1 Balas

Jangan guna sebarang pencuci faraj Buat sitz bath / rendam faraj dgn air garam. Elakkan makanan bergula, bakteria suka gula jika faraj kena jangkitan kuman. Makan yogurt Greek prebiotic yg masam tu. Tu bg bakteria baik. Jumpa doktor utk pemeriksaan. Kena buat ta klu kena kuman gbs lg berisiko pd kandungan ( jika puan hamil).