buku pink klinik kerajaan

hai mommies, nak tanya macam mana prosedur untuk buka buku pink di KK ?. sebab nie anak first jadi tak tahu cara macam mana, harap mommies semua dapat bantu.. #firstbaby # bantusharing

1 Balas

Boleh call atau datang klinik utk buat appointment for first checkup dgn KKIA. Mcm saya, saya call klinik tapi tak berjawab saya datang klinik tanya utk buat appointment and nurse ajar cara book appointment melalui mySejahtera. Lain klinik lain cara. Awak boleh cuba call dulu ye