Buku Pink?

Hai,saya nak tanya...Saya pernah gugur anak pertama pada awal perkhwinan.Skrg baru sy pregnt semula selepas 3thn lbh. .so elok ke buka buku pink awal atau pun dah 2-3 bulan pregnt??

5 Balas

klu pernah gugur sebaiknya bukak buku awal, supaya nurse and doc dapat pantau, bagi ubat utk kuatkan rahim ke or beri nasihat makanan yg betul.. :)

Kena buka awl sis sy dlu dua gugur.. Yg ke 3 ni alhamdulillah sihat skrg dah 1 9weeks. Bula buku awl ye nti doktor pantau

Sya perna gugur bulan 1 tu,lepas sebulan dah lekat balik..minggu lepas sya buat buku pink,12 minggu 5 hari..

Kalau dh ada rekod gugur, mmg kna bukak buku awal. Nk tggu apa lgi.

mengikut akal logic, buka awal. akal x logic, buka buku bulan 9.