bengkak pada ketiak

hai..saya nak tanya..ada tak ibu ibu yang pernah mengalami bengkak pada ketiak.bukan benjolan tapi bengkak..xrasa sakit cuma letih bila angkat tangan.sy pregnant 14 weeks

1 Balas

Bengkak kiri kanan ke..? Sy xsure maksudnpuan tp sy punya ketiak ada gelebeh ms pregnant. Tak hilang2 pn smpai anak ke 3 🫠🫠🫠🫠

12mo ago

kanan sahaja.sy ada juga baca kt fb dan dpt info katanya masa pregnant ada juga yang mengalami gejala ni..