Gbs +

Hai...saya mengandung 34 minggu..and ada keputihan yang banyak.. Dr diagnosed ad GBS + jugak.. bila keputihan terlalu banyak...sy akan cuba korek sedikit untuk bersihkan supaya lebih selesa.. tadi saya korek macam ad satu selaput berdarah sikit.. patut ke saya risau? Ad sesiapa pernah alami tak..bantu sya.. First baby!

2 Balas

Hi mommy. Mestilah perlu risau, kalau ambil ringan tu yg bahaya. Jumpa doc n tanya. Blh jd mucus plug,.. N jgn korek2 takut lg teruk infection

Tq mommy for the advice😊