Cyst ketika hamil

Hai..Saya ibu yang doc saspek ade cyst 3cm..nak tau pemakanan yg blh dan tak boleh mkn..kicap,budu, blh x

2 Balas

sy ada cyst sblum hamil lagi. bila masuk 15 minggu mcm tu cyst dah tak nampak. smada baby smkin besar atau mmg hilang sbb hormon msa mengandung. kalau sebelum hamil mmg sy pantang mknn yg inflammatory food mcm daging, mknn segera, soya, dll. budu sy mkn je. skrg sy mkn je smua dlm kadar yg sederhana. nurse suh mkn daging utk naikkan hb. hrp2 lps bersalin xde la cyst tu.

jgn makan daging, soya ,kicap.. kak ipar sy pun cyst gak