Hb rendah...drip :(

Hai...sapa pernah drip sbb hb rendah...sakit x...lepas drip hb mmg naik ke :((

2 Balas

Sy ambil iv iron sebab hb low, tak pening pape pun cuma lama betul bak tunggu habis drip. Alhamdulillah pastu mmg naik hb

2y ago

IV iron tu mcm mana ye? Kena drip masuk ubat ke? Saya baru dapat surat pi hospital sbb iron rendah.

Drip sbb hb rendah ke sbb bp rendah or hypo nie sis? Hb rendah xde kaitan utk kena drip melainkan tranfuse darah shj..

5y ago

Xda pun..sy mmg dr awal xda alahan apa pun...cuma masalah hb je huhu makin lama mkin rendah dan maintain rendah susah nk naik walupun dah mkn mcm2 huhu..skrg dah 33w..