Scan Baby

Hairan bila ibu2 asyik tanya pasal baby dalam gambar scan masing2.. The thing is tak tanya doctor ke itu apa ini apa? Kalau g swasta, kita bayar kot. Tanya je lah masa tu. Nak malu apa ntah dgn doctor. Takut nampak bodoh? Biarlah nampak bodoh depan doctor asalkan tak jadi bebal dekat sini. Tanya sini bukannya membantu ?‍♀️

2 Balas

Itulah pasal. Sy kalau tiap kali scan, macam2 sy tanya doktor. Kita bayar mahal2 kot. Ni ada pulak dtg tnya kat sini. Alasan nye, lupa nak tanya doktor. Tak pay attention msa doktor terangkan. Lagi 1. Kalau pasal gender baby. Dah scan doktor cakap boy/girl, tp still tanya. Kot2 keluar gender lain. Takyah tanya lah kat sini dah. Kalau waswas lg, scan je la lg. Ini mcm x percaya doktor. Kalau cmtu baik takyah scan.

Tu la sis.. Sya pun naik hairan juga tngok post cmtu. Hm... sya langsung tak pndai tngok gmbar scan tu,doc je yg pndai😅