perut ke bwah

Hai..nk tnya nie..da x sepa2 y perut kebwa sikit..sbb ipar2 tnya npa perut kebwah..n sy bru 26w5d..

perut ke bwah
2 Balas

Sama la..scan smua doc kata anak laki..satu lagi sy jnis suka berjalan rumah plk naik turun tangga tingkat dua..perut mmg nampak jatuh sejak 20w++..tapi selagi anak dalam kandungan sihat..semoga yg baik2 je utk kita..skrg dah 36w..jalan mcm penguin sikit sbb perut kebawah kn 😂

5y ago

Ow ye ke...sbb scan x nk bg tngok..tu y risau sbb ipar2 dok kte perut kebawah...

Sbb ank lelaki kot..hihi..doc ade ckp ape3 tak

5y ago

Xde plk...sbb scan x nk bg tngok...n ipar dok kate perut kebwah sangt...