Baby 3month

Hai,nak tanya apa rawatan terbaik utk baby yg ada ulser dlm mulut

3 Balas

Hi mommies!! Nak tanya, apa tanda-tanda baby trkena ulser? Anak asik keluar lidah, bagi susu menangis.. Tapi tengok tkde plak putih2 kat mulut tu..

2y ago

biasa ulser tu bila ada tompokan putih kat mulut klau tiada tanda tnda ulser tpi baby tk nk susu atau air liur meleleh kemungkinan baby nk tumbuh gigi atau tengah bengkak gusi

Hi. Boleh refer dengan doc. Kalau anak saya setahun lebih ni baru pernah kena ulser so doc bagi gel ulser.

12mo ago

Makan masa. Since anak dah setahun so lepas menyusu or makan sulam dgn air masak.

klau bb gune spray ulser..cpt baik