Baby 4 bulan ulser

Hai! Ada tak dkt sini mommy yg pengalaman baby 4 bulan ulser dkt mulut? Dalam mulut dia dekat lelangit ada 2 ketul ulser. Area mulut dia, timbul bintik2. Mcm mana ya nk hilangkan ulser?#pleasehelp

Baby 4 bulan ulser
4 Balas

anak saya masa baby pnah jadi ulser dlm mulut... n baru2 ni pun pnah jadi pnuh ulser..alhamdulillah..dlm 3 hari cmtu sembuh boleh mkn minum.. xg klinik..just beli ubat spray Apipro dekat farmasi.. dan buat air penawar org yg ada siong buaya....inshaallah😃

nak x nak kena cek dekat klinik jg minta dr cek. Ni macam bukan psl ulser ni. Mcm hfmd pun ada, tp kita tak tau la selagi dr x periksa.

Dah bawak pergi klinik? Macam simptom HFMD. Apa2 pun kena bawa pergi klinik ya.

Better bawak ke klinik utk chek…