Jenama pencuci baju bayi???

Hai..mommy2 tau tak pencuci baju bayi yg sesuai utk kulit bayi yg kering..share sikit korang guna sabun apa..???#1stimemom

4 Balas

Anak sy pun kulit kering.. Tapi kan sy just guna saja pencuci kain yg biasa, softlan yg wrna pink ada gmbr baby tu.. masa tu anak sy newborn smpai lah 7 bulan begitu.. Then sy dh jarang guna pncuci baju tu dan guna saja pncuci baju biasa mcm TOP.. Syukur kulit anak okey2 saja.. Xda masalah..

kulit bayi kering boleh sapu Kalmy sis www.wasap.my/60129876070/kalmy

sy beli ini... bau pun lembut je..

Guna nappyklean