Kos bercerai

Hai...Maaf lari dari topik sedikit....Saya nak tnya ada tak yg tau berapa kos untuk bercerai? Bukan tuntutan cerai tapi sama2 suka untuk cerai..Tapi suami tak langsung bergerak untuk uruskan cerai, jadi sya fkir nak daftar sndiri...Ada tak yg tau berapa kos??

1 Balas

mahkamah syariah ke? sorry tak dapat cam agama. syariah and sivil berbeza.

4y ago

sorry tak dapat tolong utk urusan cerai u sbb prosedur berbeza. u mungkin boleh pergi atau call mahkamah terdekat u. i wish you the best ya.