risau

haii..nak tanya normal ke klu ada mengeras waktu masuk 16 minggu

7 Balas

Normal..tp make sure mommies rajin mkn tw kalau rs lapa jgn skip mkn..mkn je wlaupn skit jnji isi perut..kekdg bile lapa pn bby leh mngeras dkt dlm tu😅😅✌

Sy baru nk masuk 16 weeks jugak ni. So far takdelah rasa mengeras lagi, cuma rasa perut ni padat betul la hahaha. Nak bergerak pun rasa payah.

Baby sy pon suke mengeras sekejap2.. Die streching ke ape la kat dlm tu.. 😂

Sy slalu jgk rase mngeras. Tapi xsakit ok kot. Keras je rase tapi xlama.

sye pon mcm tu.. mngkin normal kot... mengeras xsakit kan..

Normal.. Mybe mgeras sbb sis byk uat keje or penat..

Normal..sy PON..bangun pagi2 perut mengeras jgk..