15 weeks pregnant

hello mommies semua nak Tanya normal ka klu Masa 14 week tu dia mengeras buli rasa tpi dlm 3 Hari ni dia tidak mengeras mmg begitu ke...risau pula indak rasa mengeras bberapa Hari ni...#seriusnanya #firstbaby #firstmom

1 Balas

Normal tu sis, sy pun ada masanya aktif ada masanya kurang aktif tp tetap ada dlm 1 hari tu baby aktif.

2y ago

ohh sebab bbrpa hari ni dia x megeras mcm bbrpa hari Hari tu 🙈🙈risau pula hihi tq sis