haii

Haii.mommies..ada tips x utk hilangkan rasa pahit kt lidah ni..mcm2 dh try mkn itu ini..tp still x hilang jgk..skng 12weeks..dr weeks 4 lg rasa mcm ni..x slesa..bdn pon jdi lemah...makan pon rasa pahit...??

1 Balas

Benda2 camni kena hadap sis.. kalau sy, sy mkan yg manis2 atau masam2 ikut mood masa tu, minum jus supaya x rasa sangat pahit kat lidah tu.. kdg kena tutup mata je la nak makan demi bby dlm kandungan..

5y ago

Klu nk.mkn manis ni sy tkut kencing manis plak..2 prgnncy yg lps, x de alahan mcmni...yg ni ank yg ke 3 ni plk ade alahan...hihi..bnda msam pon dh try..tp kejap je hilang..