Tampal Gigi

Haii,mommies sy dh 26weeks pregnant blh ke tampal gigi skrg? Sbb gigi selalu sakit😢mohon pendapat mommies sekalian..

2 Balas

maaf puan sy kurang psti ttg ini..puan dh try col klnik gg tnye ttg ni?? mungkin mereka blh beri maklumat adakah ibu hamil blh dptkn rawatan atau sebaliknya..

Biasenye sume hal gg doc bg buat mse trimester kedua je..x dgalakkan mse trimester ptama n ketiga tapi kalu g swasta diorg buat je..

3y ago

oh,yeke..tq sis infonya..