umur time pregnant

haiii...sapa dkt cni umur 34 ke ats tgh prgnant..dh ank ke brpa...sy ank ke 3..

173 Balas

37 anak ke 4 pregnant tp bersalin nnt umur dah 38... berbeza sgt rasa mengandung bila dah 37 thn ni...masa anak pertama dgn kedua umur 20an, anak ketiga awal 30an.... 😅

4y ago

Apa bezanya? Penat ke

Saya 34.jangka bersalin umur 35. Pregnant anak ke 2 selepas 10 thn. Anak 1st masa umur 24 rase kuat serba serbi.. yg ni mcm lembik2 sket mummy nak layan morning sickness..

Mak saya lahirkan saya masa dia umur 39 tauu hehehe saya anak ke4 (last). Tapi saya lahir tak cukup bulan. Alhamdulillah saya membesar dgn sihat tanpa sebarang penyakit

39 anak first.... Rezeki datang lambat.. Tapi bersyukur Allah bagi peluang merasakan pengalaman ini... ALHAMDULILLAH

5y ago

In shaa Allah.... Tq sis...

sy 34 tahun.sejarah anak 13 tahun girl.10 tahun boy.luar rahim 1 kali.gugue 2 kali.10 tahun xmengandung tahun ni bru lekat da 33 week

Sy skrg umo 34..dn tgh preggy ank ke 5..insyaallah xlame dh bby nk kuar, akrg dh 36w....alhamdulillah... Rzki... 😊😊

Hai... saya 37 thn.... tengah pregnant... ank 1st... due nex yr feb.. 😊

Sy 38.. ank ke 4 ( 1st child ngan suami baru).. ank bungsu da 7 thun.. 27yr: ank sulung 29yr: ank 2nd 31yr: ank 3rd

Saye umur 38 tahun ni.ngndung ank ke 3..klo ikut da 6 anaknya.. Hihi.. Tp 3x gugur xde rezeki. Harap bby 2020 kuat .amin

4y ago

Ya.. byk bed rest. Alhamdulilah ada hikmah juga pkp ni..😘

sy 37 ank ke 3 in syaa Allah.. weeks 21 semoga mummy2 semua di permudah kan Allah sampai bersalin nanti