perut?

Haiii..nk tnya..pregnant dh 11week lbh tp perut still xnmpk lgi..it's normal..?#firstbaby

38 Balas

Saya ni kecik molek je orgnya. Sblm prhnt 43kg sampai 5 bln lbg ni da 48.5 kg. Da 25 w pn xbrpa nampak lagi perut. G kje pun xpkai bju ngandung sbb bju kurung muat je lagi.. tp bila scan baby ikut week dia sihat semua ok la.,xrisau da perut kecik ke besar ke. Jnji semua sihat.

5y ago

Berat kita sama..43kg😊..tq yaa.

Anak first mmg lmbt sikit baby bump nak timbul.😊 sy dlu smpai nak masuk 20weeks pun perut still xnmpk mcm preggy. Skrg tgh preggy anak ke2 20weeks, baby bump dh ke dpn😀

Sy da 11 week bru nmpk muncit sikit ,tp sy nk tanya 11week perut mmg lm Keras lagi ke?sy dok tekan ii perut lembek lagi hihihi..mohon pencerahan mmy smua 😘

5y ago

Ohh yeke,patotla lm keras lagi hehehehe.. tkasih bonda ats pencerahan 😊

1st pregnancy mmg xnmpk sgt perut awal tu. Bila da 2nd pregnancy bru cpt skit nmpk baby bump. Sbb perut da stretch masa first pregnancy tu

Sy buncit sblm mgandung lg. Skrg dh mengandung pon xnpk mcm mengandong sbb org tau perut buncit sblm ngandong lg 😂😂😂

Normal. Kecil lg tu. Sy 18 weeks pn kecik. Scan Alhamdulilah sihat.. Mybe sy tinggi so xnmpk sgt.

5y ago

Ok tq..lega sikit hati ni..😊

Sy da 6bln tpy blm brpa npk lg,,tpy doctor kta baby okey je,,dya mmbsar ikut buln jgk😘

Normal sis.. lagi2 kalau 1st time pregnant.. 20++ weeks baru nampak baby bump🤭

Saye 6bln lbih bru nmpak sis. Skrg org tnya brapa bln, bila jwb 9bln org tkcya pn hahaha

Normal sis...awal lgi tu...sokay, enjoy ur prgnancy phase...🥰🥰🥰