TANDA BERSALIN

Haiiiiiii....skrng 38w1d..ni tanda nk bersalin ke?? Semalam check laluan dah 2cm..pleaseeeeeee jawab🥺#ingintahu #pleasehelp

TANDA BERSALIN
5 Balas

same dgn sy sis .. sy 37w 6d subuh td keluar lendir darah mcm ni .. skrg msih kt rumah kemas rumah mop jemur baju urus anak .. tggu contraction yg tetap bru pgi hosp .. itu tanda bukaan serviks baby nk bukak laluan die 💪🤗

2y ago

wah ok sis .. sy pun tggu air pecah sndri .. harap xinduce la kli ni .. klu dh brslin inform sy sis .. 🤗

Sy mcm ni jugak.. bawak la ke hosp tadi utk cek bukaan br 1cm. Doktor suruh pulang.. now sebab dah VE tadi.. non stop keluar darah. 😢

2y ago

saya dh selamat bsalin 17.8..16.8 leaking..sakit 3.30 pagi pkul 8 lebih dah bsalin...semoga dipermudahkan urusan awk ya

Saya penggeli.. jadi sy tak tekan gambar.. maaf ya. Saya komen, bagi persoalan ni naik di feed

2y ago

same ng sy 😅😅

saya mcm tuu jgk ..doakkan saya permudahkn bersalin ..nk ikut due 29/8 ..skrg saya kt hospital ..

2y ago

sy pun due 29.8..hari ni 17.8 dah selamat bersalin😊...sy doakan awak semoga dipermudahkan yaaaa

Ya .tu tanda nk bersalin..makin lama nnt. Mkin kerap,mkin byk cmpur darah..

2y ago

hihihihi...anak sy tua sikit dari awak pukul 8.56 pgi