Beg breast pump perlu ke?

Haiiii mummy2 semua, nak tanya kalau bersalin sepital kerajaan perlu bawak tak beg breast pump sekali? #bantusharing #firsttimemom

2 Balas

Bukan takat beg breast pump sis, nak kencing pun x smpat bila lepas brsalin tgh sakit xsempat rehat dgn beby uweek2 tanpa ade bantuan suami.. 😂 time tu mmg sua terus breast sndiri supaya beby cepat2 diam..haha..

Tak perlu sis sbb kena direct bf. Takde masa nk pump breast 😁

4y ago

🥰