MAKANAN PERTAMA BAYI

Haiiii mommiess. Nak tnya untuk bayi mula2 nk makan cukup2 6 bulan atau 5 bulan lebih dah boleh bagi bubur nasi? Then ada tak yang guna beras sumo? Boleh bg review. Thanks.

2 Balas

Cukup 6bulan sis..sy mula pakai beras biasa pastu anak sembelit so sy tukar beras wangi so mama babah pun boleh share skali hehe

5y ago

Kalau sembelit boleh cube beras perang..sy gune beras perang dari TODDIBLE memang utk 6 blan ke ats alhamdulillah ank xpenah sembelit.. jika berminat boleh wasap saya.. www.wasap.my/60136740554

genap 6bulan bru boleh bg makan bubur blend