Makanan Pertama Bayi

Hi mommies, Nak tanya pendapat.. untuk makanan pertama bayi 6 bulan.. cerelac atau nasi kosong yang di blend ? atau tepung beras ? ada yang cakap cerelac tak bagus.. ada yang cakap bg tepung beras dulu.. bantu saya😅#firsttimemom

2 Balas

seeloknya bubur kosong yg di blend. tepung beras tu style org lama. mak saya pun ada kata gitu. cerelac ada gula tambahan

Bg beras perang pn bagus banyak nutrisi nya..baby sy 6 bulan pn mkn beras perang..🤗