JARUM PRNCANG 3 BLN, ADA KESAN KERING FARAJ KE IBU2? SHARE PGLMAN. 1ST TIME AMBIL

haiiii ibu2..korang ada pglman tak jarum prncang 3bln tu rasa faraj kering, takde rasa nafsu bsma laki, sakit blkang.. ada tak bgtu? kee lain badan lain kesanya? sy 1st time ambil so sakit blkg, dgn kering faraj tu tak slesa sgt. apa ubat yg baik utk ganti yer #bantusharing #seriusnanya #firstmom #ingintahu #firstbaby #pleasehelp

1 Balas

mmg boleh ada kesan sampingan berbeza utk setiap individu. kalau puan tak selesa & sakit berterusan, boleh minta pandangan nurse/doktor utk tukar cara perancang. mungkin makan pil atau lain2. kena try & error. moga dipermudahkan ya puan.

2y ago

makasih atas sarananya sis