GBS

haiiii.. aritu amik sample dekat vagina sbb ade keputihan n gatal sgt.. sy baru dpt result yg sy ade GBS.. ape perlu sy buat? boleh ke GBS ni hilang dgn sendirinya?

6 Balas

saya nak tanya, nak buat test ni, kena buat appointment kt KK bawah pesakit luar atau bahagian ibu dan anak? masa kita check up perut, boleh ke jumpa Dr skali ntuk buat test tu?

4y ago

masa follow up utk check baby ni baru inform kt doktor. time follow up biasa2 tu la