Pampers Jenama Genki Size S (Suitable For Newborn Too)

Haiii.. Saya ingin menjual pampers baru (tersangat baru) ✳️Jenama Genki ✳️size S (tape) ✳️1 pack (82+5pcs) ✳️1 pack (82+4pcs) - baru guna 1 ✳️Ada free stokin dlm dua2 pack pampers Nak jual sebab terlebih beli.. Anak da xmuat size S.. Pagi td baru bukak 1 pack pakai 1 je tgk2 da xmuat pakai size S.. Size S ni baby newborn pun boleh guna sebab dia agak kecik.. Sesiapa nak area KL/Selangor (berdekatan KL) Saya akan COD ke rumah anda.. Boleh whatsapp saya 0167938211 (atikah) Terima kasih.. ?

Pampers Jenama Genki Size S (Suitable For Newborn Too)
2 Balas

Baby dah berapa bulan tak muat size s? Risau juga sb beli NB satu pack je, size S banyak..

Pos layan tak sis? 😅