Baby da xde 😭😭😭

Haiii... Saya cuma minta doakan agar dipermudahkan urusan saya esok utk cuci dan kluarkan janin..td first time sy scan..ni anak pertama saya.. tp masa scan.. dktr kata janin sy kecik..sepatotnya sy da 10week..tp janin sy bru 6week.. dktr kata kandungan sy ni da lama gugur sbnrnya..cuma dia melekat..jd sbb tu dia xgugur sndiri...sy stress.. kecewa.. dari klinik smpai skang sy xberhenti menangis..mgkin sy xjaga kandungan sy baik2😢😢😢 mohon doakan sy kuat..sejujurnya sy xredha.. sy nk sgt ank ni.. 😭😭😭 Allahuakhbar..

29 Balas

kandungan first biasa kalau gugur,insyaAllah mudah lekat nanti..kita kne redha..semoga semuanya baik2

semoga puan tabah ye.... insyaAllah. ada rezeki lagi nnti

Doa banyak2 minta pertolongan ngan Allah ya ❤️

sy doakan semoga urusan sis di permudahkan aamin2

semoga dipermudahkan segala urusan sis

Sebelum tahu gugur tu,ada apa2?

Blh sy tau. Punca dari apa ya?

Inshaallah ad rezeki lain

sbr ye puan..doa byk2..