Sansa joie 2 in 1

Haiii mummy !! Sy nk letgo sansa joie ni ada yg nak tak? RM500 je. Condition 9/10. Xde calar 👍🏻. Nk jual sbb dri newborn anak sy xsuka duduk dlm tu. Sayang je simpan, baik jual dkt org yg nak kan? Best tau bnyk function sansa joie ni. Klau nak boleh wssp sy 01161440377. Tp nak mntak maaf siap2 xde kotak, kotk dia besar gile hritu pastu buang 😭 klau area penang, kulim, lunas sy boleh hntar okey🫰🏻klau sy delete post ni makna dh sold out tau 🙈 #firstmom #firstbaby #bantusharing #pleasehelp

Sansa joie 2 in 1
5 Balas

Betul sis. Tp slalu tngok baby n budak suka n selesa sngtt tdr dlm swing ni. Tiba ank sy xnak pulak. Hahahhaha thankyou sis doakan❤️🫰🏻

1y ago

kan. hahaha🤣. setuju sgt awak.

wahh cmni yg paling takut. kita beli utk anak selesa tp anak takmauuu. dah la mahai😂 moga cepat terjual sis.

sama macam saya ritu beli portable swing, last2 baby x mo duduk. sabor jelah

👍🏻

👍