Tanda2 bersalin baby fast

Haiii momy smua normal ke perut kebas kebas 35week 2day then baby kuat jgak bergerak .... Untuk yg baby fast brapa week bru besalin jangkaan doctor 04hb11.22 kalau tnga malam lagi susa tdor hahaah Tpi skrg tmba kuat makan normal ke mcam to

3 Balas

Hi mommy. Kita sama due 4/11. But this is my 2nd baby. First baby Sya lahir 35w2d(supposed due 16/8/21 but nak kluar on 14/7/21) felt better sikit 2nd baby ni Sbb da Lepas sikit dari first baby punya dateline. Yup baby now mengeras2. N late night pun Mmg asyik lapar je. Masa experience yg first tu xboleh nak cakap awal atau lambat. Depends dkt how you handle your body, either u active or weak. I baby kluar awal Sbb mommy Dia active berjalan n buat kerja.

Saya bayi pertama 36w jer...sakit x lma jugak...subuh masa takbir raya sakit...pukul 10pgi beranak..alhamdulillah...

Tak boleh jangka. Jarang anak 1st awal bsalin.

2y ago

Saya Anak first bersalin 35w2d.