Ingi tau fast mom

Haiii momy nk tnya tk ape ke kalau minum kopi 35week baby boy Lebih suka minum kopi dri susu ibu mengandung 🥺

2 Balas

saya dulu pun Suka miñum kopi masa ngandungkan baby boy . hihihi . setiap malam kena ada kopi . kalau tak dapat tu tak boleh. hihihi . sekarang ngandung juga , tapi tak sure boy or girl sebab lebih Suka pada makanan Manis atau air Manis macam Milo ke , bandung ke. huhu

Jaga2 hb kena mantain, dh hjung2 ni sng turun. Klu x byk risiko pd ibu & bby.