ALAHAN

Slm smua..normal ke?mcam xckup nfas,kebas,nk pitam..

4 Balas

Wassalam.. Prgnant brp week yer? Klu prgnant, mmg akan sstgh mommy yg alami symptoms mcm tu.. Tp x smua.. Just bnykkn brehat n minum air mineral yg banyak.

4y ago

Skrg da 23w ibu,alhamdulillah da mkin ok,awal2 prgnt dlu mcm lelah,pitam..hb low,skrg hb da ok..

Saya ada hb low Nurse selalu tny simptom mcm tu Kalau ada bgtau .. tpi saya ckp tkde Tktau apa akn trjd Better sis tny nurse untuk kepastian

4y ago

Alhamdulillah,mula2 awl prgnt jd mcm lelah,nk pitam,skrg da ok,awal2 hb low,skrg hb da ok,23w

klu bleh hndle tu kire ok..bykkn bereht tuk kurgkn ketegangn..

4y ago

Alhamdulillah,bru naik komen,sy da mkin sht,mula2 hrtu hb low,skrg hb da ok..skrg da msuk 23w

Normal sis