Ingin tahu fast mommy

Haiii mommy2 nak tnya normal ke 33week.2day Bawa kemaluan kerap dan slalu kencing tepak kaki tumit always skit klau nak bediri...then selalu mengaras. Smpai kan kalau malam sya kena duduk dlam 1 2 jam duduk kang kang kaki bru ok kalau trus kan bring susa nafas mcam sesak nafas mcam to lepas to sendu baby to kuat mcam denyut2 ke satu tmpat kdang atas kadang bawa risau pn ada jgak🥺

1 Balas

normal sis. badan da berat sbb tu sakit tumit. kerap kncg sbb bby da ke bawah n ada tekanan di area pundi kencing. bab tdo tu saya pon camtu. sesak nafas, so akan tdo cara dduk dulu then baru baring. seelok tdo ngiring