16 week x rasa gerakan baby

Haiii mommy semua ...normal kh kandungan 16week nie x rasa apa² gerakan baby??#firstbaby #ingintahu

9 Balas

normal sis.. sy ank first 20w ngam2 baru rase.. rilek2 je sis.. nnti kite sendiri akan rasa..

saya nk tnya normal ank first 4 month tak nmpk baby pump..leper je perut ni...normal ke

2y ago

saya dah 18w..langsung x nampak bump..langsung belum rs gerak..baby 1st jugak..misi bgtaw normal untuk anak pertama... ini anak pertama sy setelah 8 thn menunggu.. insyaAllah sis.. jgn fikir negatif🥰

Normal rasanya kalau untuk first mom. Saya 20 weeks baru rasa gerakan halus 🥰

Normal je , saya nk msuk 23 week bru rasa mcam jentik2 halus gituww

Awal lagi tuu. Seawal 20w keatas baru rasa sikit. Itupun atas bdn masing2.

klu anak first slalunya mmg susah nk rsa.. 20mggu keatas baru akan rsa..

ikut bdn masing2 ni sis. sy dah rasa dah prgerakan baby malam td.

normal sis..sy 20w baru rasa baby gerak2

yup normal sis