Normal x kuat tdur masa preg trimester 3 .

Haiii mommmyyy² .... Ada x mommy yg kuattt tdurrr kndungan 8 bulan ? 😩Rasa macammm lemasss jakk

5 Balas

Normal je. Ambillah peluang tidur ni. Bila dah bersalin, tidur lah aktiviti yg kita akan rindui. Ha ha. Kenapa lemas pula? Kurang faham macam lemas ni.

12mo ago

Aduh payah nak bangun tu. Haha. Tengok apa yg puan makan ya. Kasi jalan2 slow walk puan..bg aktif. Nanti cergas dan cerdas.

saya pulak kuat tidur siang mlm susah tidur kaki rasa tak selesa dgn pedih ulu hati tak boleh baring kena menyandar tinggikan bantal baru kurang sikit pedih ulu hati

12mo ago

suda takdir pengorbanan seorg ibu ....huahuahua... bertabahla

dh nk masuk 9 bulan..mmg mengantuk je.normal kot😅 takpela tidur la puas², lepas ni dah tak dpt nk tidur sgt😁

normal je ..tp jgn lh bnyk tidur jeee.... bnyakkk km jugak bjln ke bsenam ke...

12mo ago

risauuuu😅😅

ya normal..sy nk masuk 9 bln ..nak tidur je😅sbb mlm susah nk tidur....

12mo ago

Haihhhh , rsauu pla sy haha... sbb tdo tu bkn kejap ,, tp lama 😝😝