Sedap & sesuai utk both preggy & lactating mum

Masa preggy and menyusukan anak dulu memang everyday consume susu ni. Personally, susu ni memang sedap & nutritious. Recommended utk preggy & lactating mum.

6 Balas

1st tri-minum Anmum..manis sgt..x abis 1 tin trus stop..pastu try Enfamama..perisa coklat..mmg sedap & tak terlalu manis..skrg dah msok 34w... alhamdulillah...still consume Enfamama..

2y ago

Aamiin...🤲😉

Kalau saya pulak xdpt terima susu tepung. Mesti muntah balik. Syg beli enfamama tp x habis 😅

Memang sedap susu ni.Saya pun minum.Saya suka yang putih.Hehe😀

🥰

👍

😇