Sekadar bertanya

Hai,ibu2 semua saya nak tanya..siapa anak 1st dlu czer..n bila utk lahirkn yg kedua kita tpakse refer hospital kite bsalin dlu utk taw ank kedua leh normal or tak..mmg ade ke procedure mcm tu..siapa ada pengalaman mcm nie..sy kne g hospital mase bsalin ank ptama dlu utk pastikan samada boleh normal or czer utk kali nie..malasnye g hospital..ramai..huhu..

1 Balas

Memang kena jumpa doktor di hospital untuk pasti samada boleh bersalin normal atau czer...

4y ago

Anak 1st overdue seminggu... Induce masuk ubat 2 biji jalan still tak bukak so emergency czer... 2nd sama jugak jalan tak bukak... Doktor nak induce saya tolak, saya mintak czer terus... Trauma induce anak 1st tak hilang lagi...