berapa bulan dah boleh nampak perut?

Haii sy nak tnya selalu berapa bulan pregnancy ya kita akan nampak perut membesar sebb now sy dah 5month tp xdak la nampak sgt mcm preggy maybe sebb sy jnis bdan biasa and tinggi k? Tp berat sy bln lpas 64 sejak mkn vitamin b and c yg klinik bagi bln lpas berat sy naik 67kg?

2 Balas

Ikut orang juga.. Sy berat 31kg je masa memula pregnent.. Nk dekat 8 bulan baru nmpk perut.😅

Depends pada orang jugak sis. Macam saya nak msuk 5 bulan Baru nampak baby bump sikit.