First baby

haii sis sy nk tnye lh klo baby songsang dlm kandungan 32minggu blh mengurut xbetulkn kedudukan dye alek?? #firstbaby_32weeks

4 Balas

jgn berurut..nnt blh sakit kn bb.. tali pusat terbelit n uri blh lekang..jgn ambik risiko..bkn mudah.awk xyah isau..smpai mase nnt klau x berpusing blk doc akn tlong pusing kan

macam saya bby tak kebawa lagi. pastu doc ckp 32 bby tak kebawa lg kira songsang dah. then sminggu nurse cek bby kebawa dah. alhamdulillah.. kena sujud

Banyakkan sujud lama2 atau position menonggeng setiap hari

bykkan sujud or menonggeng