100plus..

Haii semua.. Time pregnant boleh kea minum air 100plus..? Sebb sekrng sy demam.. Org kata 100plus boleh kurangkn demam sikit.. Tq.. 26weeks..

2 Balas

Klo sy mom.. sy minum jaa.. depnds body juga.. cuma klo sy demam sy. Kn pnadol soluble (yg msukkn dlm air tu) itu ja lh syg biasa ambik bila skit time prgnt.. tpi truk btul jmp doktr ja mom pling bgus.. sbb xtw bdan mcm mna..

4y ago

Thank you ats advice.. 😊 sy dh minum air 100plus haritoo.. Rasa bdn bertenaga sikit.. Tapi stay sakit juga.. G jumpa dokter dia kasi sy air garam..

Iye mmg 100 plus bole mmbantu kurgkan demam tpi i think its not safe to drink since u r preggy sis..

4y ago

Thank you ats advice yea.. 😊 saya minum air garam.. sakit urat + demam + sakit kepala semua sihat.. Alhamdulillah..