Strech Mark

Haii semua.. Boleh suggest tak strech marck lotion yg mna bgus?? Sya ad beli yg ni kt guardian, sbb tak sure yg mna satu yg okay.. Share info please....

Strech Mark
55 Balas

Saya dulu beli vco Tanamera.. Minum dan sapu seluruh perut since pregnant 3 bulan..alhamdulillah no stretch mark

guna minyak kelapa dara. sy baru habis pantang. strechmark teruk smpai hitam. pakai minyak kelapa dara dh nmpk bnyk perubahan

4y ago

Pakai minyak kelapa dara brand ape

Saya try tkde kesan pon, skrng pakai olive oil hurm sama je tkde kesan, stretchmark mkin mnjadi2

Lepas besalin saya guna gel ni. Strech mark pudar Boleh mengurangkan berat badan juga. Alhamdulillah.

Sy dh 31weekss bru ad skit2... Ingtkn memng xde... Perut kcik memng lmbat skit naik... 😊

saya pki yg ni dari anak 1st smpi skrg anak no 4...Alhamdulillah x de strech mark

Sbb sy jenis bdan kecik sbb tu lambat timbul kot.. Igtkn xde streck marck dh...hehe

saya pakai brand ni, 2nd botol but ada add on extra oil kt dalam. 😅

itu dh bgus.. sy pki minyak baby oil color hijau je..ok le bg sy..

sy pkai bio oils. alhamdulillah clean takde stretch marks lansung