Masih keliru

Haii . Saya wendy umur 20 tahun . Saya nak tanya . My last sex was on 18 February 2020 . Lepas tu saya period pada 27 February hingga 4 Mac 2020 . Sepatutnya saya period balik pada 27 Mac kalau ikutkan apps my tracker lah . tapi sampai sekarang saya belum period . saya belum chek ke doktor atau guna pregnancy test . Saya dah baca tanda² hamil di google namun satu pun tiada tanda . Saya percaya saya tak pregnant cuma saya masih keliru kenapa sampai sekarang belum lagi period . Harap tuan/puan dapat membantu?

2 Balas

Mungkin Cycle awak x TERATUR. Lebih baik awak confirm dgn bf awak samada dia pancut dalam atau luar Va***a awak.

If u dont have any sex after period, u wont be pregnant. Might be just hormon problem.