35 minggu baby masih songsang

Haii.. Saya sekarang ni 35 minggu,and baby pula masih lagi dalam kedudukan songsang.Saya risau kalau baby tak pusing juga ke bawah

2 Balas

Baby saya pun 35week songsang, next appointment pula dh kat kedudukan dia, next lagi songsang balik tapi bila dah nak dekat tu dia alhamdulillah okay dah masuk laluan

5y ago

Tahniah,ya♥️♥️♥️

Masih boleh lagi tu nak baby pusing ke laluan. Doa banyak2, pujuk baik2, sujud lama2. Jangan banyak fikir ye. Nanti stress tak elok 🥰

5y ago

Ya,memang saya berharap baby akan pusing