baby kick????

Haii... Salam nk tnya... Sy first time pregnant jadinya tak tahu tntang prengnant2 ni?sy dah prengnant 17week kdang2 tu sy ada rasa benda gerak2 dlm perut (mcm ada cacing gerak2 tendang2 gitu ?) itu baby kick ke atau perut sy panggil suruh mkn ?keliru sy ? okey tu jee.. Jgn kecam hahaha mama baru blaja???

1 Balas

Baby dah cukup sifat . So dia belajar menendang dalam perut .. Dn baby pun boleh dengar apa perbualan kita ...