Period xdtg tp still -ve

Haii nk tanya..ada x yang mcm sy period dah 6 hari lewat tp still -ve..wlaupun period teratur #ingintahu

6 Balas

biasa kalau Horman tak stabil insyallah next week ada rezeki sis... sama Mcm Sy berbulan2 Horman tak stabil Chek upt ada yg +ve ad -ve ... Sy give up ... Sy catat siap2 kalendar period Sy ada terasa pelit2 Sy catat kt sana... jadi awal bulan hari to Sy cuba Chek sbb kalender period to mintk Sy Chek upt ... Alhamdulillah sy pregnant

2y ago

cuba sis masuk gendung play taip kalendar saya ... nnti ada keluar la kalendar period to... kalau kita nk pregnant dia akan mintk kita Chek upt terus

saya juga buln lepas sepatutnya 21/4/22dtg period cek kencing -ve.. 29/4/22.bru dtg period

2y ago

maaf bulan lepas 21/3/22..silap tipe tarikh

Mungkin hormon tu sis. InshaAllah nanti cuba lagi mana tau rezeki 🥰

sy pun..dah lbh 11hri.check upt msh -ve.

Mungkin masalah hormon. Period lambat

Hormon tak stabil rasanya