Virgin coconut oil

Haii.. nak tanya, kandungan berapa minggu boleh mula untuk pengambilan minyak kelapa dara? Sy skrg kandungan 25minggu.. Dan boleh share pengalaman mommy2 yang suda pernah bersalin dan amalkan minyak kelapa dara? .. terima kasih 😘

1 Balas

Mummy, ini adalah nasihat drpd doctor OG I, patut elakkan minum extra virgin coconut oil sbb can cause blood thinning especially if have hemorrhage during delivery or postpartum. Minyak kepala dara mmg baik untuk harian biasa tp utk pregnant mother x digalakkan dan kalau mummy dgr minum extra virgin coconut oil senang bersalin tu adalah mitos sebenarnya. Tolong elakkan ya mummy.

3y ago

tq info ya 🤗